środa, 18 października 2017
Grillowana kanapka 3 sery
Doskonała na śniadanie czy kolację. Słodko pikantny sos madziarów Folwark doskonale uzupełnia smak serów.
Składniki:
bułka typu ciabatka
2 plasterki sera cheddar
1 plasterek sera żółtego np: morski
20 g sera gorgonzola (podzielonego na małe kawałki)
3 pomidory suszone
kilka listków dowolnej sałaty
sos madziarów Folwark
Wykonanie:
Bułkę przekrajamy wzdłuż, tworząc głęboką kieszeń. Do środka władamy sery.
Rozgrzewamy opiekacz. Kanapkę zapiekamy 3-4 minut w papierze do pieczenia. Po wyjęciu dokłądamy , pomidory i sałatę. Podajemy z sosem madziarów Folwark.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz