bannerki

piątek, 31 marca 2017

Domowe nachos z serem



Przepyszne nachos zapiekane z serem nie obędą się bez sosów Folwark. Koniecznie z ketchup premium, remulada duńska lub salsa mexicana Folwark.

Składniki:
tortilla opakowanie
ser mozzarella opakowanie
olej
przyprawy: sól, pieprz, papryka ostra, słodka
Sosy Folwark: ketchup premium, salsa mexicana, remulada duńska

Wykonanie:

Tortille pociąć w trójkąty i smażyć chwilę z obu stron (na mocno rozgrzanym oleju) aż się zarumienią.

Odsączyć na ręczniku papierowym, doprawić przyprawami. Posypać obficie serem mozzarella i zapiec w piekarniku (nagrzanym do 200 stopni) przez około 10 minut – aż ser się rozpuści.

Podawać cieple z ulubionymi sosami Folwark.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz